
>
Вплив технологій утримування свиней на якість м'ясо-сальної продукції [Текст] / С. А. Нагорний, О. М. Церенюк, О. В. Акімов, Т. А. Стрижак //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - 2010. - Вип. 95: Сучасні проблеми вдосконалення техн. систем і технологій у тваринництві. - С. 186-192.. - Бібліогр.: с. 191.
(Шифр в БД 636.002.5(06)/В 53-136279)
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
Наведено результати вивчення впливу різних технологій утримання на показники якості м'ясо-сальної продукції свіней. Вивчені різні генотипи в породах ландрас та уельс та велика біла в різних умовах утримання. Досліджено зразки найдовшого м'яса спини, середня проба м'яса та показники якості сала. Встановлено відсутність погіршення якості м'ясо-сальної продукції у нових генотипів, порівняно з традиційними.
Приведены результаты изучения различных технологий содержания на показатели качества мясо-сальной продукции свиней новых линий. Изучены разные генотипы в породах ландрас, уельс и крупная белая в разных условиях содержания. Исследованы образцы длиннейшей мышцы спины, средняя проба мяса и показатели качества сала. Установлено отсутствие ухудшения качества мясо-сальной продукции у новых генотипов, в сравнении с традиционными.
Додаткові точки доступу:
Нагорний, Сергій Анатолійович
Церенюк, О. М.
Акімов, О. В.
Стрижак, Т. А.
(Шифр в БД 636.002.5(06)/В 53-136279)
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
Наведено результати вивчення впливу різних технологій утримання на показники якості м'ясо-сальної продукції свіней. Вивчені різні генотипи в породах ландрас та уельс та велика біла в різних умовах утримання. Досліджено зразки найдовшого м'яса спини, середня проба м'яса та показники якості сала. Встановлено відсутність погіршення якості м'ясо-сальної продукції у нових генотипів, порівняно з традиційними.
Приведены результаты изучения различных технологий содержания на показатели качества мясо-сальной продукции свиней новых линий. Изучены разные генотипы в породах ландрас, уельс и крупная белая в разных условиях содержания. Исследованы образцы длиннейшей мышцы спины, средняя проба мяса и показатели качества сала. Установлено отсутствие ухудшения качества мясо-сальной продукции у новых генотипов, в сравнении с традиционными.
Додаткові точки доступу:
Нагорний, Сергій Анатолійович
Церенюк, О. М.
Акімов, О. В.
Стрижак, Т. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|