>
Дослідження процесів електроконтактного оброблення м’ясопродуктів [Текст] / В. М. Михайлов, І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, А. О. Шевченко //
Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю каф. процесів і апаратів харч. вир-в Нац. ун-ту харчування і торгівлі. - Київ : НУХТ, 2016. - С. 94-95.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|