
>
Листопад, Т. С.Вміст клітковини в ягідних соусах із йодовмісними добавками [Текст] / Т. С. Листопад, Г. В. Дейниченко //
Листопад, Т. С.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 35-36.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|