
>
Яценко, Іван Володимирович.Динаміка показників свіжості м’яса курчат-бройлерів за збагачення раціону наномікроелементною кормовою добавкою «Мікростимулін» [Текст] / І. В. Яценко, В. М. Кириченко //
Яценко, Іван Володимирович.
Вісник нац. аграр. ун–ту. - Суми, 2015. - № 7 (37). - С. 65-69.
Додаткові точки доступу:
Кириченко, В. М.
Додаткові точки доступу:
Кириченко, В. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|