>
Степанькова, Галина Вячеславівна.Інжиніринг: ключ до розвитку органічного харчового виробництва [Текст] / Г. В. Степанькова //
Степанькова, Галина Вячеславівна.
Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів : матеріали І Всеукр. наук.-практ. конф., Нац. ун-т харч. технологій, 17 квіт. 2024 р. - Київ : НУХТ, 2024. - С. 30.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|