
>
Способ определения цвета пищевой продукции во время технологических операций [Текст] / А. Н. Загорулько, А. Е. Загорулько, Б. В. Ляшенко, Е. В. Мирошник //
Техника и технология пищевых производств : тезисы докл. ХІІ Междунар. науч. конф., г. Могилев, 19-20 апр. 2018 г. - Могилев : МГУП, 2018. - С. 271.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрей Николаевич
Загорулько, Алексей Евгеньевич
Ляшенко, Богдан Витальевич
Мирошник, Е. В.
Додаткові точки доступу:
Загорулько, Андрей Николаевич
Загорулько, Алексей Евгеньевич
Ляшенко, Богдан Витальевич
Мирошник, Е. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|