
>
Збірник методичних матеріалів до проведення державного іспиту [Текст] : для студентів напряму підгот. 0517 Харчові технології та інженерія проф. спрямування Технологія харчування освіт.-кваліф. рівень – бакалавр / уклад.: Л. М. Крайнюк [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2010. - 11 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. М.\уклад.\
Колеснікова, Марина Борисівна\уклад.\
Юрченко, Світлана Леонідівна\уклад.\
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. М.\уклад.\
Колеснікова, Марина Борисівна\уклад.\
Юрченко, Світлана Леонідівна\уклад.\
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|