
>
Сучасні тенденції в спортивному харчуванні [Текст] / наук. керівник : Є. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь //
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 9.
Додаткові точки доступу:
Фісько, К. А.
Пивоваров, Євген Павлович
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Фісько, К. А.
Пивоваров, Євген Павлович
Андрєєва, Світлана Сергіївна
Діхтярь, Альона Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|