>
Сучасні тенденції в спортивному харчуванні [Текст] / К. А. Фісько ; наук. керівник: Є. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь //
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 26 жовт. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 9.
Додаткові точки доступу:
Фісько, К. А.
Пивоваров, Євген Павлович\наук. керівник\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\наук. керівник\
Діхтярь, Альона Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Фісько, К. А.
Пивоваров, Євген Павлович\наук. керівник\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\наук. керівник\
Діхтярь, Альона Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|