>
Radchenko, Anna.Justification of the expediency of introducing vegetable purees as a fat substitute in biscuit products [Text] / A. Radchenko, D. Devyatka //
Radchenko, Anna.
Інноваційний розвиток харчової, легкої промисловості та індустрії гостинності : Міжнар. наук.-практ. конф., Алматинський техн. ун-т. - Алмати, 2023.
Додаткові точки доступу:
Devyatka, D.
Додаткові точки доступу:
Devyatka, D.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|