
>
Формування товарного асортименту на підприємстві [Текст] / І. А. Бичкова, Є. О. Жданов, Д. М. Далудін ; наук. керівник О. М. Прядко //
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі : збірник наук. пр. здобувачів вищ. освіти. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 72-81.
Додаткові точки доступу:
Бичкова, І. А.
Жданов, Є. О.
Далудін, Д. М.
Прядко, Ольга Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Бичкова, І. А.
Жданов, Є. О.
Далудін, Д. М.
Прядко, Ольга Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|