
>
Павлюк, Р. Ю.Технологія наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, О. С. Погарський //
Павлюк, Р. Ю.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. м. Харків, 15 трав. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 94.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Погарський, Олексій Сергійович
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Погарський, Олексій Сергійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|