
>
Methods for determining the botanical origin of honey [Electronic resource] / L. Adamchuk, V. Sukhenko, O. Akulonok, T. Bilotserkivets, V. Vyshniak, D. Lisohurska, O. Lisohurska, N. Slobodyanyuk, O. Shanina, I. Galyasnyi //
Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. - 2020. - Vol. 14. - С. 483-493. - DOI 10.5219/1386.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Adamchuk, L.
Sukhenko, V.
Akulonok, O.
Bilotserkivets, T.
Vyshniak, V.
Lisohurska, D.
Lisohurska, O.
Slobodyanyuk, N.
Shanina, Olga
Galyasnyi, Ivan
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Adamchuk, L.
Sukhenko, V.
Akulonok, O.
Bilotserkivets, T.
Vyshniak, V.
Lisohurska, D.
Lisohurska, O.
Slobodyanyuk, N.
Shanina, Olga
Galyasnyi, Ivan
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |