
>
Терешкін, Олег Георгійович.Обґрунтування визначення коефіцієнта форми плодів перцю солодкого для дослідження процесів його механічної обробки [Текст] / О. Г. Терешкін, О. Г. Дьяков, Д. В. Горєлков //
Терешкін, Олег Георгійович.
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 40-річчю Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі, 17 жовт. 2007 р. - Харків, 2007. - С. 251-252.
Додаткові точки доступу:
Дьяков, О. Г.
Горєлков, Дмитро Вікторович
Додаткові точки доступу:
Дьяков, О. Г.
Горєлков, Дмитро Вікторович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|