>
Рижкова, Таїсія Миколаївна.Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молока [Текст] / Т. М. Рижкова, Т. А. Бондаренко //
Рижкова, Таїсія Миколаївна.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2012. - № 1. - С. 514-518.
Додаткові точки доступу:
Бондаренко, Т. А.
Додаткові точки доступу:
Бондаренко, Т. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |