
>
Лабазов, М. І.Обґрунтування технології кондитерської пасти з використанням керобу [Текст] / М. І. Лабазов, О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка //
Лабазов, М. І.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 26 жовт. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 127.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|