
>
Захаренко, В. А.Исследование пористой микроструктуры натуральных колбасных оболочек [Текст] / В. А. Захаренко, Л. Ю. Шубина, В. Н. Онищенко //
Захаренко, В. А.
Вісник Харків. держ. техн. ун-ту сіл. госп-ва. - Харків : ХДТУСГ, 2004. - Вип. 28: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в, Т. 2. - С. 131-138.
Додаткові точки доступу:
Шубина, Л. Ю.
Онищенко, Вячеслав Николаевич
Додаткові точки доступу:
Шубина, Л. Ю.
Онищенко, Вячеслав Николаевич
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|