>
Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії [Текст] : метод. вказівки до виконання курс. роботи з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії / авт.-уклад.: М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, О. О. Гринченко. - Харків : ДБТУ, 2024. - 35 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна\авт.-уклад.\
Юрченко, Світлана Леонідівна\авт.-уклад.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Колеснікова, Марина Борисівна\авт.-уклад.\
Юрченко, Світлана Леонідівна\авт.-уклад.\
Гринченко, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|