
>
Економічна ефективність способу стабілізації кольору рослинної сировини на основі використання КСL [Текст] / Н. О. Власова, А. А. Дубініна, О. А. Круглова, Т. В. Щербакова //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 140-145.
Додаткові точки доступу:
Власова, Н. О.
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Круглова, Олена Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Додаткові точки доступу:
Власова, Н. О.
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Круглова, Олена Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|