>
Development and substantiation of the technology for producing structured olives containing the encapsulated olive oil [Electronic resource] / O. Tishchenko, Y. Pyvovarov, N. Grynchenko, Galyna Stepankova //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2019. - Vol. 4, Issue 11-100. - С. 14 - 21.. - DOI 10.15587/1729-4061.2019.174190.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tishchenko, Olga
Pyvovarov, Yevgen
Grynchenko, Nataliya
Stepankova, Galyna
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Tishchenko, Olga
Pyvovarov, Yevgen
Grynchenko, Nataliya
Stepankova, Galyna
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |