
>
Рижкова, Таїсія Миколаївна.Вплив йодовмісної добавки в технології харчових продуктів на формування їхніх споживчих властивостей [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. В. Дейниченко, Г. І. Дюкарева //
Рижкова, Таїсія Миколаївна.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІІ Міжнар. наук. практ. конф., Харків. держ. у-ту харчування та торгівлі, Таврійс. держ. агротехнологічного у-ту ім. Д. Моторного, 4-6 верес. 2019 р. - 2019. - С. 195-196.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Дюкарева, Г. І.
Додаткові точки доступу:
Дейниченко, Григорій Вікторович
Дюкарева, Г. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|