
>
Рябов, К. Є.Нові кріодобавки з абрикос у формі замороженого пюре в нанорозмірній формі з рекордним вмістом БАР [Текст] / К. Є. Рябов, Р. Ю. Павлюк, С. М. Лосєва //
Рябов, К. Є.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - Харків : ХДУХТ, 2021. - С. 90-91.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Лосєва, С. М.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Лосєва, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|