
>
Optimization of the enzymatic hydrolysis of g-oryzanol parameters by Pentopan 500 BG [Text] / S. Lehnert, A. Dubinina, T. Letuta, I. Byelyayeva, T. Popova, G. Selyutina, T. M. Golovko, S. Sorokina //
Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition – NUTRICON 2021 : Ohrid, June 9-11, 2021, Book of Abstracts – Kontura, Scopje. - 2021. - С. 241-242.
Додаткові точки доступу:
Lehnert, S.
Dubinina, A.
Letuta, T.
Byelyayeva, I.
Popova, T.
Selyutina, G.
Golovko, T.
Sorokina, S.
Додаткові точки доступу:
Lehnert, S.
Dubinina, A.
Letuta, T.
Byelyayeva, I.
Popova, T.
Selyutina, G.
Golovko, T.
Sorokina, S.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|