>
Нікітін, М. О.Функціональність соєвого протеїну в макаронних виробах [Текст] / М. О. Нікітін, М. В. Артамонова //
Нікітін, М. О.
Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 15 трав. 2025 р. - Харків : ДБТУ, 2025. - С. 105-106.
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |