
>
Новые кондитерские изделия повышенной биологической ценности [Текст] / В. С. Артеменко, Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцкая, Л. В. Чеканова //
Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. конф., Полтав. ун-т спожив. кооперації України, 8-9 квіт. 2004 р. - Полтава : ПУСКУ, 2004. - С. 271-274.
Додаткові точки доступу:
Артеменко, Виктор Станиславович
Дуденко, Н. В.
Павлоцкая, Л. Ф.
Чеканова, Л. В.
Додаткові точки доступу:
Артеменко, Виктор Станиславович
Дуденко, Н. В.
Павлоцкая, Л. Ф.
Чеканова, Л. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|