
>
Білан, Д. Д.Перспективи використання кокосового цукру в технології зефіру [Текст] / Д. Д. Білан, наук. керівник І. С. Пілюгіна //
Білан, Д. Д.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 68-69.
Додаткові точки доступу:
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|