
>
Голобородова, Ю. В.Білкові ковбасні оболонки: технологічні чинники виробництва і застосування [Текст] / Ю. В. Голобородова, С. О. Шолудько ; наук. керівник В. М. Онищенко //
Голобородова, Ю. В.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 21.
Додаткові точки доступу:
Шолудько, С. О.
Онищенко, В'ячеслав Миколайович\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Шолудько, С. О.
Онищенко, В'ячеслав Миколайович\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |