>
Якісні показники продукції на основі рослинної сировини, що підлягала ІЧ-термообробці у газовому середовищі [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, С. В. Михайлова, С. І. Ялинич //
Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали міжвуз. наук.-практ. семінару, Полтавський ун-т економіки і торгівлі, 6 квіт. 2017 р. - Полтава : ПУЕТ, 2017. - С. 16-18.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлова, С. В.
Ялинич, С. І.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлова, С. В.
Ялинич, С. І.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|