
>
Дуб, Володимир Васильович.Удосконалення ріжучих робочих органів кутерів як один із напрямів зниження енергоємності процесу подрібнення [Текст] / В. В. Дуб, М. М. Шаройко //
Дуб, Володимир Васильович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 240-241.
Додаткові точки доступу:
Шаройко, М. М.
Додаткові точки доступу:
Шаройко, М. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |