
>
Development of the combined machine for apple puree preparation [Text] / G. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, V. Perekrest, R. Lazurenko //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Вип. 1 (31). - С. 98-107.
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Gregoriy
Dmytrevskyi, Dmytro
Perekrest, V.
Lazurenko, R.
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, Gregoriy
Dmytrevskyi, Dmytro
Perekrest, V.
Lazurenko, R.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|