
>
Модель кінетики тепломасопереносу в процесі НВЧ-обробки харчової сировини [Текст] / І. Г. Бабанов, В. О. Потапов, С. В. Прасол, А. О. Шевченко //
Наукові праці Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2018. - Т. 23, № 5, Ч. 1. - С. 80-86.
Додаткові точки доступу:
Бабанов, І. Г.
Потапов, Володимир Олексійович
Прасол, Світлана Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Бабанов, І. Г.
Потапов, Володимир Олексійович
Прасол, Світлана Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|