
>
Паска, М. З.Оцінка якості м’яса за ознаками NOR, PSE та DFD [Текст] / М. З. Паска, наук. керівник М. О. Янчева //
Паска, М. З.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 117-118.
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Додаткові точки доступу:
Янчева, Марина Олександрівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|