
>
Исследование влияния ультразвука в процессе приготовления бульонов из прудовой рыбы [Текст] / В. Н. Червоный, Д. В. Горелков, В. А. Старков, Г. М. Постнов //
Техника и технология пищевых производств : материалы ХIII Междунар. науч.-техн. конф., г. Могилев, УО «Могилев. гос. ун-т продовольствия», 23-24 апр. 2020 г., в 2 т. - Могилев : МГУП, 2020. - Т. 2. - С. 47-48.
Додаткові точки доступу:
Червоный, В. Н.
Горелков, Д. В.
Старков, В. А.
Постнов, Геннадий Михайлович
Додаткові точки доступу:
Червоный, В. Н.
Горелков, Д. В.
Старков, В. А.
Постнов, Геннадий Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|