>
Малафаєв, М. Т.Вплив дієтичної добавки «Гемовітал» на реологічні властивості глазурі для кондитерських виробів [Текст] / М. Т. Малафаєв, В. В. Євлаш, А. В. Гавриш //
Малафаєв, М. Т.
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 236-237.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Гавриш, А. В.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Гавриш, А. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|