
>
Scientific foundations of the integrated use of sweeteners and iodine-containing raw materials in confectionery technology [Electronic resource] / O. Sokolovska, O. Skyrda, O. Chatchenko, T. Letuta, A. Havrysh //
Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2020. - Vol. 32. - С. 11-16..
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Sokolovska, Olena
Skyrda, O.
Chatchenko, O.
Letuta, Tetiana
Havrysh, Andrii
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Sokolovska, Olena
Skyrda, O.
Chatchenko, O.
Letuta, Tetiana
Havrysh, Andrii
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |