
>
Гребченко, Ю. С.Розробка рецептури желе кисломолочного збагаченого гемовим залізом для профілактики залізодефіцитної анемії [Текст] / Ю. С. Гребченко, В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна //
Гребченко, Ю. С.
Новації в технології та обладнанні готельно-ресторанних, харчових і переробних виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Мелітополь, Тавр. держ. агротехнол. ун-т ім. Д. Моторного, 24 листоп. 2020 р. - Мелітополь, 2021. - С. 99-102.
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|