
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві продуктів із холестеринознижуючою дією [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Попова , В. С. Гершун //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Ч. 2. - С. 209-210.
Додаткові точки доступу:
Попова , Тетяна Миколаївна
Гершун, В. С.
Додаткові точки доступу:
Попова , Тетяна Миколаївна
Гершун, В. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|