
>
Інноваційні технології зберігання і переробки зерна [Текст] : навч.-метод. посібник для здобувачів спец. 181 Харчові технології другого (магістер.) рівня вищ. освіти за освіт. програмою Технологія зернопродуктів та зернові ресурси. Розділ 1. Інноваційні технології зберігання зерна / І. М. Фоміна, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна, Н. О. Боровікова. - Харків : ДБТУ, 2025. - 134 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Додаткові точки доступу:
Фоміна, Ірина Миколаївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Шаніна, Ольга Миколаївна
Боровікова, Наталія Олексіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |