
>
Шляхи удосконалення організаційно-технологічних принципів виробництва перших страв для шкільного харчування [Текст] / Л. М. Крайнюк, Л. Д. Манелова, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 123-128.
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. М.
Манелова, Л. Д.
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Додаткові точки доступу:
Крайнюк, Л. М.
Манелова, Л. Д.
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|