>
Мурликіна, Наталя Віталіївна.Нові підходи до способу одержання жирових фаз із підвищеним вмістом поверхнево-активних речовин [Текст] / Н. В. Мурликіна //
Мурликіна, Наталя Віталіївна.
Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : тези доп. Міжнар. наук.-техн. конф., Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - С. 33-35.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|