
>
Андрющенко, Ірина Сергіївна.Елементи процедур бюджетування витрат підприємств ресторанного господарства [Текст] / І. С. Андрющенко //
Андрющенко, Ірина Сергіївна.
Сучасні проблеми обліку, аналізу і аудиту в умовах трансформації облікової системи корпоративного та державного сектору : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. Харків. ін-ту фінансів Укр. держ. ун-ту фінансів та міжнар. торгівлі, 15 берез. 2013 р. - Харків : ХІФ УДУФМТ, 2013. - С. 13-15.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|