
>
Зміна показників якості фаршу із прісноводних гідробіонтів з рослинними компонентами [Текст] / А. О. Геліх, В. Г. Применко, М. П. Головко, Т. М. Головко //
Праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - 2020. - Т. 2, № 20. - С. 193-201.
Додаткові точки доступу:
Геліх, А. О.
Применко, В. Г.
Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Геліх, А. О.
Применко, В. Г.
Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|