
>
Розробка нового покоління бісквітів для здорового харчування, збагачених натуральними плодоовочевими добавками з високим вмістом БАР [Текст] / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. П. Максимова, К. С. Балабай, І. С. Кумонок //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 124-126.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Балабай, К. С.
Кумонок, І. С.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Балабай, К. С.
Кумонок, І. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|