>
Проектування підприємств з основами САПР [Текст] : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для студентів напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія спец. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / авт.-уклад.: М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Степанькова. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 40 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна\авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Степанькова, Галина Вячеславівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна\авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Степанькова, Галина Вячеславівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|