>
Технологічні аспекти формування показників якості мафінів із підвищеним вмістом нутрієнтів [Текст] / Л. К. Карпенко, О. В. Богомолов, І. В. Цихановська, О. О. Литвин //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Держ. біотехнол. ун-ту. - Харків : ДБТУ, 2025. - Вип. 1 (37). - С. 116-129.
Додаткові точки доступу:
Карпенко, Людмила Костянтинівна
Богомолов, Олексій Васильович
Цихановська, І. В.
Литвин, О. О.
Додаткові точки доступу:
Карпенко, Людмила Костянтинівна
Богомолов, Олексій Васильович
Цихановська, І. В.
Литвин, О. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|