
>
Павлюк, Р. Ю.Вплив механодеструкції та заморожування на ступінь пептизації казеїнаткальційфосфатного комплексу твердих сичугових сирів та розробка нових видів плавлених сирів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, О. О. Юр'єва, С. М. Радченко //
Павлюк, Р. Ю.
Проблеми формування здорового способу життя у молоді : тези доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. - Одеса : ОНАХТ, 2009. - С. 129.
Додаткові точки доступу:
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Радченко, С. М.
Додаткові точки доступу:
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Радченко, С. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|