
>
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посібник. Ч. 2 / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. В. Котюк, Н. П. Максимова, С. М. Лосєва. - Харків : Факт, 2019. - 72 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Котюк, Т. В.
Максимова, Н. П.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Котюк, Т. В.
Максимова, Н. П.
Лосєва, Світлана Михайлівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|