
>
Янушкевич, О.Innovations in the technology of dairy-based sauces for HoReCa [Text] / О. Янушкевич, А. Радченко, Н. Гринченко //
Янушкевич, О.
Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 23 трав. 2023 p. - Київ : НУХТ, 2023.
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|