
>
Petik, I. P.Increasing of protein-fat confectionery product biological value for special nutrition [Text] / I. P. Petik, S. V. Bochkarev, L. S. Myronenko ; за ред. Є. І. Сокола //
Petik, I. P.
Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я : тези доп. XXX Міжнар. наук.-практ. конф. MіcroCAD-2022, 19-21 жов. 2022 р. - Харків : НТУ"ХПІ", 2022. - С. 388.
Додаткові точки доступу:
Bochkarev, S. V.
Myronenko, L. S.
Сокола, Є. І.\за ред.\
Додаткові точки доступу:
Bochkarev, S. V.
Myronenko, L. S.
Сокола, Є. І.\за ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|