
>
Гурський, Петро Васильович.Моделювання впливу співвідношення вода/СЗМЗ паст закусочних на розподіл відносного коефіцієнту якості [Текст] / П. В. Гурський, В. В. Полевич, Ф. В. Перцевой //
Гурський, Петро Васильович.
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2008. - Вип. 74: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 141-146..
Додаткові точки доступу:
Полевич, В. В.
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Полевич, В. В.
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|