
>
Пузік, Людмила Михайлівна.Порівняльна характеристика кулінарних властивостей картоплі [Текст] / Л. М. Пузік, В. К. Пузік //
Пузік, Людмила Михайлівна.
Овочівництво і баштанництво : міжвід. темат. наук. збірник. - 2022. - Вип. 72. - С. 79-89. - DOI https://doi.org/10.32717/0131-0062-2022-72-79-88.
Додаткові точки доступу:
Пузік, Володимир Кузьмич
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Пузік, Володимир Кузьмич
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|